Banner 980x90

Gaiziņkalnā notiks pasākums "Auto-traks"

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv

Sestdien, 13.februārī Madonas pusē, Gaiziņkalnā, notiks pasākums "Auto-traks", kurā adrenalīna cienītāji Latvijas augstāko virsotni mēģinās iekarot, traucoties tajā ar automobiļiem, motocikliem, kvadricikliem un traktoriem, aģentūru LETA informēja Madonas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Edīte Miķelsone.

Pasākumu vadīs Gaiziņa komanda kopā ar sporta veikala "Fans" aktīvistiem un "Eiropas hitu radio" šova "Party Service" balsi "[EX] da Bass". Apmeklētāju ērtībai darbosies kafejnīca. Pasākuma noslēgumā gaidāma uguņošana un "BIG" loterija skatītājiem.

Pasākuma dalībnieki sacentīsies septiņās disciplīnās: vieglās automašīnas bez pilnpiedziņas (atļauts piedalīties tikai ar ikdienas ielas riepām), vieglās automašīnas ar pilnpiedziņu (atļauts piedalīties tikai ar ikdienas ielas riepām), džipu klases automašīnas, krosa motocikli (var būt riepas ar radzēm), kvadricikli (tiek dalīti divās kategorijās), hibrīdi un traktori.

Žūrijas balvas saņems spēcīgākie un atraktīvākie disciplīnu dalībnieki. Starta kārtība katrai disciplīnai tiek izlozēta līdz pirmā agregāta startam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)