Banner 980x90

Francijas institūta Latvijā vadība viesojas Lubānā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 16.oktobrī, Lubānu apmeklēja Francijas institūta Latvijā direktors un Francijas vēstniecības padomnieks sadarbības un kultūras jautājumos Žils Bonviāls (Gilles Bonnevialle), institūta kultūras projektu koordinātore, vadības asistente Dita Podskočija, kā arī kultūras projektu koordinatore, komunikāciju asistente Florie Baelen.

Kā pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Lubānas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Butlere, svinīgā pieņemšanā un franču fotogrāfa Stefana Sudjēra izstādes "Latvijas ceļojums" atklāšanā Lubānas novada tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrā Lubānas novada domes priekšsēdētājs Tālis Salenieks ar uzrunu svinīgi sveica Francijas institūta viesus Lubānā, kā arī izteica gandarījumu par jau vairākus gadus ilgo sadarbību ar Kulēnas pašvaldību Francijā.

Pēc jauniešu centra, amatnieku centra un Lubānas evaņģēliski luteriskās draudzes baznīcas apmeklējuma, Lubānas novada tūrisma un kultūrvēstirkā mantojuma centrā (TKMC) tika apspriestas kopīgas idejas turpmākai sadarbībai. TKMC speciālists Aigars Noviks un Francijas institūta direktors Žils Bonviāls vienojās par turpmāko sadarbību kultūras un mākslas jomā, kas plānota Latvijas simtgades svinību ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)