Banner 980x90

Ērgļu saieta namā notiks seminārs

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Trešdien, 2.decembrī, plkst.11.00 Ērgļu saieta namā, 2.stāva zālē notiks seminārs "LEADER projekti 2015.-2020.periodā", pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Ērgļu novada pašvaldībā.

Semināra mērķis: veicināt uzņēmēju, topošo uzņēmēju, biedrību un pašvaldību zināšanas LEADER projektu tēmu izvēlei un sagatavošanai.
Darba kārtībā: gaidāmo MK noteikumu, kas saistīti ar LEADER pasākuma nosacījumiem un LEADER projektu iespējām, skaidrojums. Ieskats SVVA stratēģijas Rīcību plānā.

Semināru organizē Madonas novada fonds, gatavojoties SVVA stratēģijas "Cilvēks, vieta darbs Madonas reģionā 2015.02020" īstenošanas uzsākšanai.

Vairāk informācijas www.mnf.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)