Banner 980x90

Ērgļu novadā plāno aizliegt modificēto kultūraugu audzēšanu

Ērgļu novada pašvaldība, pamatojoties uz Ģenētiski modificēto organismu aprites likuma 22.panta ceturto daļu un Ērgļu novada pašvaldības domes 2015.gada 23.aprīļa lēmumu "Par aizliegumu ģenētiski modificēto kultūraugu audzēšanai Ērgļu novada administratīvajā teritorijā", domes sēdes protokols Nr.4,3.§, lūdz sabiedrību līdz 15.jūnijam izteikt viedokļus, priekšlikumus un iebildumus attiecībā uz aizlieguma termiņa pagarināšanu uz pieciem gadiem ģenētiski modificētu kultūraugu audzēšanai Ērgļu novada administratīvajā teritorijā.

Kā pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Ērgļu novada pašvaldībā, priekšļikumus un iebildumus var iesniegt: Ērgļu novada pašvaldībā Rīgas ielā 10, Ērgļos, Ērgļu pagastā, Ērgļu novadā, LV-4840; Jumurdas pagasta pārvaldē Ezera ielā 2, Jumurdā, Jumurdas pagastā, Ērgļu novadā, LV 4844; Sausnējas pagasta pārvaldē "Ozolos", Sidrabiņos, Sausnējas pagastā, Ērgļu novadā, LV 4841; sūtīt uz e-pastu:ergli@ergli.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)