Banner 980x90

Ērgļu novada pašvaldība izsludina projektu konkursu

Ērgļu novada pašvaldība ir izsludinājusi projektu konkursu, kura mērķis ir veicināt Ērgļu novada iedzīvotāju dzīves vides sakārtošanu un uzlabošanu, sekmēt sadarbību ar pašvaldību, sabiedrību un uzņēmējiem, iedrošināt iedzīvotājus, biedrības un nodibinājumus īstenot pašu radītu ideju.

Kā pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Ērgļu novada pašvaldībā, projekta atbalstāmās aktivitātes:
1. vides sakārtošana un labiekārtošana;
2. sabiedriski kultūras, labdarības vai izglītojoši pasākumi.

Projekta pieteikums jāiesniedz Ērgļu novada pašvaldībā Rīgas ielā 10, Ērgļi, Ērgļu pagasts, Ērgļu novads. Projektu iesniegšanas laiks ir līdz 1.jūlijam.Jautājumos par projektu konkursa nolikumu var zvanīt pa tālruni 29400442 Agitai Opincānei vai rakstīt uz e-pastu: jumurdas.pagasts@ergli.lv.

Projekta īstenošanas laiks: līdz 30.novembrim.

Konkursa nolikums pieejams šeit.






Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)