Banner 980x90

Ērgļos norisināsies Pasīvo māju atvērto durvju diena

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Jau ceturto gadu SIA "Vides investīciju fonds" sadarbībā ar partneriem organizē Pasīvo māju atvērtās durvju dienas visā Latvijā. interesentiem būs iespējas pašiem apskatīt un pieredzēt, kā tas notiek un kā funkcionē Pasīvajā māja. Pasīvo ēku diena notiks arī Priekuļu tehnikuma struktūrvienībā Ērgļos 13.novembrī Oškalna ielā 10.

Ka pilsētas informācijas portals Madona24.lv uzzināja Ērgļu novada pašvaldībā, uz pasākumu tiek aicināti visi interesenti.

Pasākuma programma:
* no plkst.14.00 līdz plkst.14.20  - Dalībnieku reģistrācija.
* no plkst.14.20 līdz plkst.14.40 - Projekta "Ērgļu Arodvidusskolas dienesta viesnīcas un mācību darbnīcas energoefektīva rekonstrukcija ar pasīvo ēku komponentiem" projekta risinājumi un sasniegtais rezultāts -  A.Spaile, Priekuļu tehnikuma, Ērgļu struktūrvienības vadītājs
* no plkst.14.50 līdz plkst.15.50  - objekta "Dienesta viesnīca" apskate - vada N.Alksnis, saimniecības vadītājs un A.Spaile
* Jautājumi  un diskusija.

Par sīkāku informāciju zvanīt Priekuļu tehnikuma struktūrvievības Ērgļos vadītājam Andrim Spailem, mob: +371 29180371.

Uz pasākumu pieteikties līdz 12.novembrim, sūtot e-pastu: bruneniece.baiba@pt.edu.lv vai zvanot 64871235.

Papildus informācija par projektu pieejama šeit.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)