Banner 980x90

Dzelzavas pagasta pārvaldes vadītāja amatā iecelts Andrejs Jankovskis

Madonas novada pašvaldība lēmusi iecelt Andreju Jankovski par Dzelzavas pagasta pārvaldes vadītāju, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

Modra Zomerovskis un Agris Lungevičs domes sēdē ziņoja par pretendentu pieteikšanās uz Dzelzavas pagasta pārvaldes vadītāja amata vienību vērtēšanas rezultātiem Uzņēmējdarbības, teritoriālo un vides jautājumu komitejā.

Uz pagasta pārvaldes vadītāja amata vienību pieteikušies deviņi pretendenti, kuri visi uzaicināti uz interviju komitejas sēdē.

Pēc Uzņēmējdarbības, teritoriālo un vides jautājumu komitejas ieteikuma uz Madonas novada pašvaldības domes sēdi uzaicināts viens Dzelzavas pagasta pārvaldes vadītāja amata vienības pretendents - Andrejs Jankovskis. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)