Banner 980x90

Dienas horoskops 9.februārim

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG

Auns Meklē iedvesmu turpmākai darbu veikšanai, lai nezaudētu savu strādāšanas ritmu! Visas nedēļas garumā centies plānot savu laiku, lai uzspētu visu, kas iecerēts!

Vērsis Tev nav nepieciešama tieši pirmdiena vai mēneša pirmais datums, lai uzsāktu ko jaunu vai tiktu vaļā no kāda kaitīga ieraduma! Galvenais – ticēt saviem spēkiem!

Dvīņi Tu esi pārāk gudrs, lai pakļautos citu spiedienam. Tu neesi vienīgais, kas netiek saprasts, tāpēc meklē jaunus domubiedrus, kas domā līdzīgi tev!

Vēzis Neatkarīgi no tā, kas tev šodien ir jādara, pieej tam no radoša leņķa un pārvērt darbu interesantāku! Nestrīdies ar cilvēkiem, kas nav toleranti un atvērti, izvairoties no liekām problēmām!

Lauva Šodien būsi apkrauts ar citu problēmām, tas liksies mazliet smagi un pat apgrūtinoši, jo neizdarīsi neko dižu sevis paša labā, bet dienas beigās tev būs gandarījums par to, ka esi palīdzējis!

Jaunava Tava nesenā piesardzība šodien liks kārot pēc nelieliem piedzīvojumiem. Atceries, no pagātnes nevar aizbēgt, tā ir daļa no tevis!

Svari Lai saglabātu finansiālu stabilitāti, šobrīd nešķiedies ar naudu, tuvākajā laikā var gadīties neparedzēti izdevumi, tāpēc esi apdomīgs!

Skorpions Šodien tev ir sagādāti pāris pārsteigumus, kas ļaus lietas un cilvēkus iepazīt no citas gaismas un izprast daudz labāk, tāpēc vēro notikumus no malas!

Strēlnieks Tā rītdiena par kuru tu runāji ir jau pienākusi, bet jādzīvo šodienai! Ja nezini kā tikt galā, atceries, ka vari lūgt palīdzību tuvajiem!

Mežāzis Var gadīties, ka šodien nespēsi saņemties un pieķerties darbiem – par laimi vari vēl atpūsties, bet drīz viss atsāksies pilnā sparā!

Ūdensvīrs Šī diena tevi patīkami pārsteigs – brīdī, kad liksies, ka viss ir sagājis grīstē, izrādīsies, ka viss notiek tieši tā, kā tam jānotiek!

Zivis Optimisms šodien ir lipīgs – dalies tajā ar citiem! Rīkojies spontāni un tu atklāsi jaunas iespējas, no kurām nevar atteikties!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)