Banner 980x90

Dienas horoskops 3.decembrim 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Šodien izteikt sajūtas un ietērpt tās vārdos var būt problemātiski. Tāpēc šodien mēģini to izrādīt ar darbiem, nevis vārdiem. 

Vērsis
Vecās metodes nestrādās, būs visai problemātiski izdarīt visu, vadoties pēc iecienītās taktikas. Meklē jaunus veidus, kā visu paspēt! 

Dvīņi
Netērē savu dārgo laiku bezjēdzīgām nodarbēm - tā diena tik ātri arī paiet! Mēģini darīt pēc iespējas lietderīgākas lietas! 

Vēzis
Būs visai grūti atteikt dažādiem piedāvājumiem un neiesaistīties spontānās izklaidēs. Nomierinies! Aizliegtais auglis nebūs tik viegli dabūjams!

Lauva
Šodien tev būs kāda dīvaina priekšnojauta, tāpēc labāk klausīt savām sajūtām un sirdsbalsij - tas tevi vedīs pareizajā virzienā. Neignorē savu iekšējo balsi! 

Jaunava
Vari atrasties notikumu epicentrā, labāk izbaudi to, nevis nervozē! Meklē pozitīvas emocijas, un kontaktējies ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem!

Svari
Dažādu pārmaiņu iespaidā, būsi mazliet nervozs, bet kaut kādā mērā arī patīkami saviļņots. Šodien mēģini neietekmēties no citiem! 

Skorpions
Tikai tāpēc, ka kāds tev kaut ko ir nodarījis, nenozīmē, ka tev tas jāatdara atpakaļ! Atriebības plānu kalšanai nepiemērota diena! Labāk tiecies pēc pozitīvām domām un emocijām! 

Strēlnieks
Dažu cilvēku rīcību beidzot mazliet vairāk sapratīsi pēc šīs dienas sarunām un notikumiem. Tomēr, labāk neizdarīt priekšlaicīgus secinājumus! 

Mežāzis
Tev ir daudz labākas nodarbes par citu cilvēku aprunāšanu. Šodien labāk paskaties pats uz sevi, un padomā, cik labi tu pats pēdējā laikā esi uzvedies! 

Ūdensvīrs
Šodien vari gūt milzīgu morālo gandarījumu par paveiktajiem darbiem. Vairo pozitīvas emocijas un tas veicinās tavu darboties gribu! 

Zivis
Šodien tevi var sarūgtināt kāda tuva cilvēka rīcība. Liksies, ka esi izsists no līdzsvara. Tava uzticība pret kādu cilvēku šodien var tikt sadragāta līdz ar pamatiem. Uzmanies! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)