Banner 980x90

Dienas horoskops 29.novembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Šodien Auni ņems iniciatīvu savās rokās, bet pārējā laikā piezemēs savu lepnumu, jo pretējā gadījumā tu izdomāsi sava ideālā partnera tēlu un iemīlēsieties savā fantāzijā.

Vērsis
Izmanto planetāro enerģiju, lai taisnā ceļā dotos un lauztu visus šķēršļus, kas traucējuši mērķu sasniegšanai. Šodien gāzīsi kalnus! 

Dvīņi
Planetārais izvietojums liecina par to, ka pat tevi šodien pārsteigs kāds notikumu pavērsiens. Kāda negaidīta tikšanās atdzīvinās tavu mīlas dzīvi.

Vēzis
Cenšanās būt maksimāli labam tiešam būs lieka. Šodien labāk savas domas izsaki neskaidri un caur puķītēm – nevienu neaizvainosi un ieturēsi neitrālu pozīciju.

Lauva
Šodien ir svarīgi apstādināt konfliktus jau to saknē un negaidīt sekas, kas radīsies, ja ignorēsi notiekošo! 

Jaunava
Šodien centies būt draudzīgs un laipns arī pret piekasīgiem kolēģiem! Ja redzi kādu, kas ir noskumis – nekautrējies pavaicāt, kas noticis!

Svari
Šodien alksi pēc pārmaiņām vai arī, pat nealkstot, tās vienkārši var notikt šajās dzīves pamat jomās.

Skorpions
Astrālais izvietojums sagādās iespēju uzvesties mazliet trakāk kā parasti, kā arī tikt sveikā cauri. Eksperimentē ar jaunām jomām, lai ieviestu dzīvē jaunas, pozitīvas pārmaiņas.

Strēlnieks
Jutīsies iedrošināts atklāti un godīgi izrunāties. Dažas problēmas liks tev runāt aplinkus, skaidri neizsakoties. Neslēp patiesību, atklāj to, tas ir vienīgais risinājums šajā situācijā.

Mežāzis
Šodien daudzas lietas var šķist maldinošas. Tas nebūs saistīts ar šaubām par kādu konkrētu cilvēku, tev vienkārši kaut kas nešķiet tā, kā tam vajadzētu būt.

Ūdensvīrs
Ja jūties kaut mazliet apspiests, tad zini, ka pie tā vainojams astrālais izvietojums. Tas nebūt nav slikti, jo pēdējā laikā tu esi sevi krietni nodzenājis - atpūties!

Zivis
Lai gan neko neteiksi skaļi, citi tavas patiesās jūtas redzēs caur tavu rīcību. Atvēli laiku sev, pārdomā nākotnes mērķus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)