Banner 980x90

Dienas horoskops 29.maijam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Kaut arī no ārpuses citu acīs šķitīsi ļoti nopietns un mierīgs, dziļi iekšā tu tomēr vārīsies. Nepārdzīvo par sīkumiem, koncentrējies uz visu lietu kopumu!

Vērsis Lai arī ko tu šodien nedarītu, tev viss sagādās pārsteidzoši labas emocijas. Svarīgākais ir atrast piemērotu kompāniju. Sargi veselību, nedari pārgalvīgas lietas!

Dvīņi Notiekošajam mēģini pieiet ar vēsu prātu un būt mazliet elastīgāks attiecībā pret ikdienas darbiem.  Darba produktivitātei šodien būs liela loma, tāpēc dari to, kas ir tavos spēkos! 

Vēzis Centies neaizmirst arī par saimnieciskajiem pienākumiem! Paskaties apkārt, vai tavs mājoklis ir kārtībā? Iespējams, ka būs nepieciešami uzkopšanas darbi. 

Lauva Šodien dažus darbus varēsi atlikt, lai ļautos sen pelnītajai atpūtai. Centies šo laiku pavadīt pēc iespējas vairāk ar mīļoto cilvēku. 

Jaunava Nāksies pievērst uzmanību likteņa zīmēm, iespējams, ka tas, ko redzi, nav tikai sakritība, iespējams, ka tur ir kas dziļāks. 

Svari Atsakies no nopietnu pienākumu izpildes, šodien prāts uz to galīgi nenesīsies, labāk velti laiku atpūtai!

Skorpions Būs izteikta vēlme dalīties ar saviem pārdzīvojumiem, emocijām un izjūtām, tikai esi uzmanīgs, kam tu to stāsti, jo apkārtējie nereti mēdz izpušķot informāciju un sastāstīt nepatīkamas lietas!

Strēlnieks Impulsu vadīts šodien trauksies visiem pa priekšu! Piebremzē un paskaties, iespējams, ka kvalitātei būs daudz lielāka nozīme par kvantitāti!

Mežāzis Iespējams, ka, pieņemot kādu ilgi lemtu lēmumu, pakāpsies pa karjeras kāpnēm. Domājot par karjeru, neaizmirsti arī par saviem mīļajiem!

Ūdensvīrs Šīs dienas mērķis būs nosargāt savu labu garastāvokli! Neietekmējies no citiem! Tu esi līderis, nevis sekotājs!

Zivis Nepārcenties ar domāšanu par nākotni vai pagātni, koncentrējies uz tām lietām, kuras notiek te un tagad!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)