Banner 980x90

Dienas horoskops 10.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien visu dari ar apdomu! Nesteidzies ar lēmumu pieņemšanu! Tas viss par pagaidīt! Saglabā mieru!

Vērsis Vēršiem problēmas var sagādāt optimālu risinājumu rašana īsā laika posmā. Padomu prasi zinošākajiem!

Dvīņi Šodien nebaidies no palīdzības lūgšanas apkārtējiem. Pretējā gadījuma pats kārtīgi nomocīsies un sabojāsi nervus.

Vēzis Saudzē sevi un savu veselību! Šodien izvairies no spontānām rīcībām un nevajadzīgu piedzīvojumu meklēšanas, paliec sava komforta zonā!

Lauva Mēģini neizcelties un neradīt lieku traci! Šodien labāk izvēlies palikt nepamanīts, bet saglabāt esošās attiecības ar pārējiem!

Jaunava Šodien naudu tērē apdomīgi! Ja iespējams, tad iekrāj! Pastāv risks, iesaistoties aizdomīgos biznesa darījumos. Uzmanies!

Svari Šodien esi piesardzīgs! Pirms katra soļa veikšanas apdomājies! Pastāv liels risks gūt traumas. Sargā sevi un savu veselību!

Skorpions Šī diena var būt saspringta, taču centies saglabāt mieru. Vislabākās zāles pret stresu būs tuvāko cilvēku atbalsts.

Strēlnieks Divi soļi uz priekšu, bet viens atpakaļ. Kad liksies, ka viss iet uz priekšu, atgadīsies kas tāds, kas liks atkāpties.

Mežāzis Šodien aizstāvi sevi un savu viedokli! Nebaidies izteikt skaļi to, ko jau sen esi noklusējis, pat ja tas ir kaut kas slikts.

Ūdensvīrs Zināmas problēmas sagādās lēmumu pieņemšana. Nesteidzies, bet gan dari to ar apdomu! Nebaidies lūgt pieredzējušo padomus!

Zivis Šodien ieteicams klausīties citos, taču - ņemt to vēra vai nē būs tava izvēle. Dari to, ko uzskati par labāko, tomēr, neesi egoistisks, padomā ari par citu interesēm! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)