Banner 980x90

Dienas horoskops 1.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Ir laiks citiem atklāt savas idejas. Tava pozitīvā enerģija, ko izstarosi visas dienas laikā, pielips arī citiem. Neķeries klāt garlaicīgām lietām.

Vērsis
Ieskanēsies jauna dzīves daļa. Aizmirsīsies pārdzīvojumi un piedosi pāri darītājiem. Tomēr, ja nebūsi pietiekami piesardzīgs, šodien vari pazaudēt ko ļoti vērtīgu.

Dvīņi
Notiks lietas, kuras būsi vismazāk gaidījis. Nāksies vilties pārliecībā par sevi, bet tas norūdīs raksturu un liks uz lietām sākt skatīties no mazliet reālistiskākas puses.

Vēzis
Skaties rūpīgāk apkārt, vai kāds necenšas tevi sanaidot. Naudas pieplūdums būs pavisam drīz, ja ieliksi tajā savu pieredzi un cītīgi pie tā strādāsi.

Lauva
Diena, kad būsi starp uzvarētājiem- neļauj sev atkāpties no tā, ko esi sasniedzis. Gaidi jaunu pavērsienu draudzībā.

Jaunava
Gribēsi šodien iejusties cita ādā, izbaudīt, kā tas ir. Tev arī šāda iespēja tiks dota. Šodien atvērsies jauni apziņas slāņi, kuri parādīs, ko visu laiku esi darījis nepareizi.

Svari
Nekautrējies no tā, ko dzīve tev piedāvā – droši ņem un nedomā par to, ka kādam tas būs jāatmaksā. Iespējami strīdi ar mīļoto cilvēku, centies saglabāt mieru.

Skorpions
Nekautrējies no tā, ko dzīve tev piedāvā – droši ņem un nedomā par to, ka kādam tas būs jāatmaksā. Iespējami strīdi ar mīļoto cilvēku, centies saglabāt mieru.

Strēlnieks
Tev kāds šodien liks ilgi gaidīt – un tā nav tava mīļākā nodarbošanās. Daudz laika gribēsies pavadīt vienatnē. Neklausies cilvēkos, kuri ir pārvērtējuši savu vērtību.

Mežāzis
Apskaties uz visām pusēm, pirms sper soli tālāk. Ir vērts piedot cilvēkiem, ja tā īsti vairs neturi ļaunu prātu uz viņiem. Iespējams, uzplauks jauna draudzība.

Ūdensvīrs
Pārliecinies, ka neviens nestāv ceļā tavai laimei un sāc kustināt kājas lēnām tajā virzienā. Neko nedrīkst sasteigt!

Zivis
Tu sāc ieslīgt tādā emocionālā fāzē, no kuras būs grūti tikt ārā. Tu vienkārši nedari lietas, kas tev ir veselīgas – domā līdzi ar galvu, laiks sastādīt dzīves plānu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)