Banner 980x90

Degumniekos notiks tradicionālie Aviācijas svētki

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
Sestdien, 9.jūlijā, no plkst.10.00 līdz plkst.19.00 Madonas novada Ošupes pagasta Degumniekos notiks tradicionālie Aviācijas svētki, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

Aviācijas svētkos būs lidaparātu apskate uz zemes, izpletņlēcēju demonstrējumi, Nacionālo bruņoto spēku (NBS) helikoptera demonstrējumi, Latvijas Republikas robežsardze aeromobilajās operācijās‌, arobātikas paraugdemostrējumi, lidaparātu grupas lidojumi‌, panorāmas lidojumi‌, motoparaplānu lidojumi‌‌.

‌Pasākumumā paredzēta arī izklaides programma -  notiks aktivitātes bērniem kopā ar SIA "Bebe.lv"‌, gaidāmi jauno mūziķu priekšnesumi‌, bet vakarā, no plkst.21.00 līdz plkst.2.00 zaļumballe kopā ar grupu "The Kutus‌‌".

‌Pasākumu vadīs un par muzikālo noformējumu gādās "Radio2" ētera balss DJ Aivis. ‌‌

‌Ieejas maksa uz visu pasākumu - pieaugušajiem  7 eiro, bērniem (no 7 līdz 18 gadu vecuma) un studentiem uzrādot apliecību 3 eiro, iebraukšana teritorijā ar automašīnu 2 eiro, bērniem līdz septiņu gadu vecumam, 1. un 2.grupas invalīdiem ieeja bez maksas.‌, ieeja tikai uz Zaļumballi ir 3 eiro. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)