Banner 980x90

Datortehnika internetā par izdevīgām cenām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Grūti iedomāties mūsdienīgu biroju bez datortehnikas, un arī mājās gandrīz ikviens cilvēks izmanto portatīvo vai personālo datoru. Liels pieprasījums pēc datorprecēm veicina jaunas iepirkšanās iespējas, un arvien vairāk cilvēku izvēlas visu nepieciešamo pasūtīt tiešsaistē. Interneta veikalos datortehnika ir pieejama plašā klāstā, turklāt pasūtījumu var veikt sev ērtā brīdī.

Viss, kas var būt nepieciešams datora lietotājam
Interneta veikalā 1a.lv datortehnika tiek piedāvāta plašā klāstā. Te par izdevīgām cenām vari iegādāties gan vadošo ražotāju produkciju, gan jauno zīmolu preces. Veikala piedāvājumā ir
- portatīvie un personālie datori, to aksesuāri un piederumi: lādētāji, adapteri, somas, monitori;
- datu nesēji: atmiņas kartes, cietie diski, karšu lasītāji, matricas;
- audio iekārtas: austiņas, mikrofoni, skaļruņi;
- daudzveidīgi printeri un skeneri, kā arī printeru izejmateriāli: kārtridži, toneri, papīrs.

Darbam ar datoru nepieciešama licencēta programmatūra, un arī to vari pasūtīt 1a.lv veikalā. Preču klāstā ir
- operētājsistēmas;
- biroja programmatūra;
- antivīrusi;
- valodas pārbaudes programmas;
- grafiskie redaktori.

Ja esi datorspēļu cienītājs, 1a.lv varēsi iegādāties gan jaudīgu spēļu datoru, gan papildu aprīkojumu vēl aizraujošākai atpūtai: austiņas, augstas precizitātes peles, klaviatūras ar apgaismojumu.

Orientēties plašajā piedāvājumā Tev palīdzēs meklēšanas filtri un detalizēti preču apraksti. Šaubu gadījumā sazinies ar 1a.lv konsultantu, un iegūsti papildinformāciju par preci.

Elastīgi iepirkšanas nosacījumi
1a.lv nodrošina dažādas preču apmaksas un piegādes iespējas, lai ikviens klients varētu izvēlēties sev ērtāko variantu. Pasūtīto datortehniku var izņemt:
- veikala birojā Rīgā, 1–2 darbdienu laikā no pasūtīšanas brīža, ja prece ir noliktavā;
- "Omniva", "Pasta stacija" vai "Pickup paku bode" pakomātā;
- "Statoil" stacijā vai Latvijas Pasta nodaļā.
Pasūtījumi tiek piegādāti arī uz norādīto adresi visā Latvijas teritorijā. Ar piegādes nosacījumiem un izmaksām vari iepazīties veikala mājaslapā 1a.lv. Turpat atradīsi detalizētu informāciju par apmaksas opcijām. Norēķināties par pirkumu var
- pasūtījuma brīdī ar internetbankas starpniecību;
- pēc pasūtījuma veikšanas ar bankas pārskaitījumu;
- saņemot preci veikala birojā vai no kurjera – ar norēķinu karti vai skaidrā naudā.
Jāpiemin arī, ka pirkumiem virs 70 eiro iespējams noformēt līzingu. Turklāt katrai 1a.lv precei ir ražotāja garantija un pircēja tiesības tiek aizsargātas saskaņā ar Latvijas likumdošanu. 

Ja meklē, kur iegādāties datortehniku nepārmaksājot, aplūko 1a.lv piedāvājumu. Ienāc 1a.lv un pasūti visu nepieciešamo bez rindām un steigas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)