Banner 980x90

Dainis Skutelis viesosies Madonā

Sestdien, 23.novembrī, paredzētais Daina Skuteļa koncerts Madonas kultūras namā pārcelts uz 2.decembri plkst.19.00, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja pasākuma organizatori.

Iegādātās biļetes ir derīgas.

Šoruden ar savu pirmo koncertprogrammu muzikālā ceļojumā pa Latviju dosies dziedātājs Dainis Skutelis.

Koncertos skanēs latviešu populārās mūzikas pērles no senākiem laikiem, kā arī aktuālā mūzika jaunos aranžējumos, Raimonda Paula skaistākās dziesmas un līdz šim nedzirdēti Maestro skaņdarbi. Speciāli DAiņa Skuteļa pirmajiem solo koncertiem tiks radīta jauna Jāņa Strazda un Guntara Rača dziesma, kas būs dzirdama arī Latvijas radiostacijās.

Vēl koncertos skanēs populāras dziesmas itāļu, spāņu un portugāļu valodās. Koncertos piedalīsies arī Belcanto orķestris.

Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)