Banner 980x90

Cesvaines novada domes priekšsēdētājs pērn nopelnījis vairāk nekā 17 000 eiro

Valmiera, 24.marts, LETA. Pērn Cesvaines novada domes priekšsēdētājs Vilnis Špats (V) darbā pašvaldībā nopelnījis 17 349 eiro, kas ir par 230 eiro vairāk kā 2015.gadā, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Tāpat Špats strādājis kā kapitāla daļu turētāja pārstāvis SIA "Cesvaines komunālie pakalpojumi" un SIA "Cesvaines siltums", kur katrā nopelnījis 121 eiro. Vēl 2920 eiro viņš saņēmis no Lauku atbalsta dienesta, 76 eiro no SIA "Tolmets Vidzeme", 51 eiro no SIA "Nicl", kā arī 140 eiro lielu apdrošināšanas atlīdzību no "Balcia Insurance".

Vēl 2269 eiro viņš nopelnījis saimnieciskā un komercdarbībā.

Domes priekšsēdētājs arī guvis 800 eiro lielus ienākumus no īpašuma pārdošanas.

Špatam pieder divas vieglās automašīnas, traktors un auto piekabe, kā arī zemes gabals un ēka Cesvainē, ēka Cesvaines pagastā un ēka Madonā.

Tāpat Špatam pieder 1,59 akcijas VAS "Privatizācijas aģentūra".

Bez darba Cesvaines novada pašvaldībā Špats strādā arī individuālo darbu un darbojas kā valdes loceklis Latvijas Piļu un muižu asociācijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)