Banner 980x90

Cesvaines novadā avarējusi automašīna, kuras vadītājs bijis vairāk nekā trīs promiļu reibumā

Rīga, 21.nov., LETA. Otrdien Cesvaines novadā avarējusi automašīna, kuras vadītājs bijis vairāk nekā trīs promiļu reibumā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Negadījums noticis ap plkst.17.20, autoceļa Cesvaine-Velēna 7.kilometrā, kad automašīnas "Audi" vadītājs nav ticis galā ar transportlīdzekļa vadību, nobraucis no ceļa braucamās daļas un bojājis ceļa zīmi.

Pēc avārijas konstatēts, ka vīrietis piedalījies ceļu satiksmē smagā alkohola reibumā. Minimālā viņam konstatētā alkohola koncentrācija bijusi 3,28 promiles.

Mote skaidroja, ka neviens cilvēks negadījumā nav cietis. Vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Jau vēstīts, ka otrdien Latvijā reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta astoņi cilvēki. Seši cilvēki cieta ceļu satiksmes negadījumos Rīgā un tās apkārtnē, bet divi - Latgales reģionā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)