Banner 980x90

Cesvainē apskatāma fotoizstāde par Vidzemi

Valmiera, 25.nov., LETA. Šodien plkst.17 Cesvaines Kultūras namā tiks izstādīts fotoalbums "Vidzemē man būt!", aģentūru LETA informēja biedrības "Balvu olūts" valdes priekšsēdētāja Zanda Arnicāne.

Viņa stāsta, ka fotoalbums veido stāstu par Vidzemi un vidzemniekiem, atspoguļojot dabas un kultūrvēsturiskās vides krāšņumu, tajā pašā laikā ļaujot ielūkoties vidzemnieku svētkos, dziesmās un dejās, aktīvā tūrisma un sporta notikumos, amatnieku un uzņēmēju darbībā. Vidzemnieku dzīves mākslu priekšvārdā tēlaini aprakstījis Vidzemes Augstskolas rektors Gatis Krūmiņš.

Albumā iekļautas 195 fotogrāfijas no 49 Vidzemes kultūrvēsturiskā novada pašvaldībām, tā tapšanā piedalījušies 100 fotogrāfi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)