Banner 980x90

Būs izmaiņas autobusu maršrutos Madona-Mētriena-Raksala un Madona-Mētriena

Rīga, 6.marts, LETA. No šī gada 12.marta gaidāmas izmaiņas autobusu maršrutos Madona-Mētriena-Raksala un Madona-Mētriena, lai pielāgotu sabiedriskā transporta pakalpojumus feldšerpunkta pacientu pieņemšanas darbalaikam trešdienās, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijas sabiedrisko attiecību speciāliste Lilita Pelčere.

Lai iedzīvotājiem būtu iespēja nokļūt uz feldšerpunktu Mētrienas pagastā un pēc tam atpakaļ mājās, maršruta Madona-Mētriena-Raksala autobuss, kas no Madonas autoostas izbrauc plkst.7.10 un plkst.14.00, bet no pieturvietas "Rāksala" - plkst.8.10 un plkst.15, turpmāk pasažieru pārvadājumus nodrošinās trešdienās un piektdienās (līdz šim autobuss brauca otrdienās un piektdienās).

Savukārt maršruta Madona-Mētriena reiss kursēs no Madonas autoostas pirmdienās, otrdienās, ceturtdienās un sestdienās plkst.7.10 un plkst.14, bet pieturvietā "Mētriena" piestās - plkst.8.30 un plkst.15.20 (līdz šim reiss tika izpildīts pirmdienās, trešdienās, ceturtdienās un sestdienās).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)