Banner 980x90

Braku meža cirsmu izsolē par augstāko cenu iegādājies SIA "Primolux"

Rīga, 19.febr., LETA. Ērgļu novada domes deputāti apstiprinājuši Braku meža cirsmas izsoles rezultātus, tadējādi pirkuma līgums tiek slēgts ar SIA "Primolux", liecina pašvaldības informācija.

Pašvaldības rīkotajā izsolē piedalījās seši pretendenti un "Primolux" solīja visaugstāko cenu - 96 000 eiro. Uzņēmums jau veicis pilnu pirkuma maksu par kustamo mantu.

Pašvaldība cirsmu izsoles rezultātā iegūtos finanšu resursus plāno ieguldīt Rūdolfa Blaumaņa memoriālā muzeja "Braki" infrastruktūras sakārtošanā un labiekārtošanā.

Izsoles rezultāti apstiprināti, pieciem domes deputātiem balsojot par, bet vienam deputātam balsojot pret, savukārt trīs deputāti šajā domes sēdē nepiedalījās. Par izsoles rezultātu apstiprināšanu balsoja "Mēs Ērgļu novadam" deputāti Sandra Avotiņa, Aina Braķe, Andris Dombrovskis, Guntars Velcis un Ivars Tirzmalis, bet pret bija deputāts Māris Olte (Kopā ir spēks).

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Primolux" pārstāvētā nozare ir kokmateriālu, būvmateriālu un sanitārtehnikas ierīču vairumtirdzniecība.

Uzņēmums reģistrēts 2014.gadā un tā pamatkapitāls ir viens eiro, bet vienīgā amatpersona ir Monvīds Bērziņš.

"Primolux" agrozījums 2017.gadā bija 572 588 eiro, bet peļņa - 13 340 eiro, savukārt 2016.gadā apgrozījums bija 637 664 eiro, bet peļņa - 21 065 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)