Banner 980x90

Augustā gaidāmas Madonas novada uzņēmēju sporta spēles

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Sestdien, 20.augustā un svētdien, 21.augustā Sporta un atpūtas bāze Smeceres sils, Lazdonas pagastā notiks Madonas novada uzņēmēju sporta spēles, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

Spēļu mērķis ir veicināt uzņēmuma komandas garu, iepazīt citus novada uzņēmējus un sadarbības partnerus, aktīvi un interesanti pavadīt laiku kolēģu un ģimenes lokā.

Uzņēmuma komandu veido tā štata darbinieki un to ģimenes locekļi. Komanda sastāv no vismaz 4 dalībniekiem, bet ne vairāk kā 20 dalībnieki. Viens uzņēmums var pieteikt vienu komandu. Tiks piedāvātas arī individuālās aktivitātes dalībniekiem, kas nepiedalās komandā.

Dalībnieku ierašanās 20.augustā līdz plkst.9.30, savukārt sporta spēļu atklāšanas parāde gaidāma plkst.10.30.

Sporta spēles organizē Madonas novada pašvaldības uzņēmējdarbības atbalsta un attīstības nodaļa, sadarbībā ar Sporta un atpūtas bāzi "Smeceres sils".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)