Banner 980x90

Atis Klimovičs ziņo Kiev24 no Simferopoles

Korespondents Atis Klimovičs ziņo Kiev24 no Simferopoles Krimā: "Pašreiz atrodos ministru kabinetā, kur kopā ar citiem žurnālistiem gaidām, ka varēsim uzdot jautājumus premjerministram Sergejam Aksenovam. Ministru kabinetu apsargā vīri maskās, kas visticamāk ir Krievijas bruņoto spēku pārstāvji. Ārā patrulē vietējie kartības sargi.

Tik, cik paguvu aprunāties ar ar vietējiem, vairākums vēlas daudz vairāk tiesību Krimai nekā līdz šim, taču ne visi uzskata, ka Krimai vajadzētu būt neatkarīgai.

Uzrunātie pārsvarā bija krievu tautības pārstāvji, kas ārkārtīgi kritiski izteicās par notikumiem Kijevā, kuras centru ukraiņu nacionālisti esot sagrāvuši…

Ceļu uz galveno laukumu mēroju ar taksometru, kuru vadīja pēc tautības tatārs, kurš sacīja, ka nebūs tik vienkārši Krimai atdalīties, jo tad pret to sacelsies visi tatāri, kas vēlas būt Ukrainas sastāvā. "Aiz mums ir Melnā jūra un mums nav ko zaudēt," sacīja Krimas taksometra vadītājs."

Gaidiet plašāku reportāžu no Ata Klimoviča jau šovakar Kiev24.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)