Banner 980x90

Atcels maksu par Madonas novada Bērnu un jauniešu centra apmeklēšanu

Valmiera, 28.dec., LETA. No 1.janvāra par Madonas novada Bērnu un jauniešu centra apmeklēšanu vairs nebūs jāmaksā, šodien lēmuši domes deputāti.

Par maksas atcelšanu lemts, pamatojoties uz to, ka lielākoties citviet Latvijā bērnu un jauniešu centrus var apmeklēt bezmaksas, kā arī interešu izglītību bez maksas var apgūt arī skolās, aģentūrai LETA paskaidroja Madonas novada pašvaldības Izglītības nodaļas vadītāja Solvita Seržāne.

Šis solis varētu Madonas novada Bērnu un jauniešu centra piedāvātās nodarbības padarīt pieejamākas, teica Seržāne, piebilstot, ka līdz šim vairākas bērnu grupas saņēma atlaides centra apmeklējumam, piemēram, daudzbērnu ģimeņu bērni, bāreņi un bērni ar invaliditāti.

Šodienas sēdē tika skatīts jautājums arī par maksas atcelšanu Madonas bērnu un jaunatnes sporta skolā, taču lēmums vēl netika pieņemts.

Šobrīd Madonas novada Bērnu un jauniešu centru apmeklē aptuveni 600 bērni. Tas piedāvā apmeklēt teātra nodarbības, mūzikas studijas, vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas pulciņus, robotikas, auto modeļu, tūrisma pulciņus, kā arī citus interešu pulciņus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)