Banner 980x90

Aicina piedalīties Varakļānu novada velobraucienā

Lai veicinātu aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, un popularizētu riteņbraukšanas sporta veidu, 23.maijā, Varakļānu novada svētku ietvaros, Varakļānu novada pašvaldība organizē velobraucienu, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Varakļānu novada pašvaldībā.

Ja vēlaties izbaudīt kopības un svētku sajūtu, apvienojot to ar aktīvu atpūtu, tad Draudzības distance (aptuveni 11 km) jeb Saīsināta tautas distance būs priekš jums!

Ja vēlaties izjust sportisku konkurenci, vai vienkārši esat sportiska dzīvesveida piekritējs, tad Tautas distance ( aptuveni 25 km) būs tas, ko meklējāt!

Obligāts nosacījums dalībnieku drošībai distancē ir ķivere. Tai ir jābūt katram sacensību dalībniekam!
Dalības maksa, piesakoties sacensībām iepriekš novada mājas lapā līdz 20.maija plkst.24.00, būs 5,00 eiro, sacensību dienā – 7,00 eiro. Jauniešiem līdz 18 gadu vecumam – attiecīgi 2,00 eiro un 3,00 eiro.

Lai reģistrētos braucienam:
* jāaizpilda pieteikuma forma;
* jānomaksā dalības maksa (rekvizīti), maksājuma mērķī norādot: Vārds, Uzvārds, Dalības maksa velobraucienam.

Sacensību nolikums pieejams šeit.

 src=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)