Banner 980x90

Aicina iesniegt projektus – finansējums līdz pat EUR 7500

 /></a><br />
Vēl līdz pat 24. jūlijam ikviens mērķtiecīgs Latvijas iedzīvotājs, kuram ir radusies projekta ideja tādās jomās kā izlītība, zinātne, kultūra, sports vai vide var iesniegt to projektu konkursā LabieDarbi.lv, lai veiksmes gadījumā cīnītos par iespēju saņemt līdz pat EUR 7500 lielu finansiālu atbalstu no SMScredit.lv savas idejas realizācijai.</strong></div>
<div><br />
</div>
<div>Labdarības iniciatīva LabieDarbi.lv tika izveidota, lai ikmēneša projektu konkursa kārtībā nodrošinātu iespēju ikvienam Latvijas iedzīvotājam vai organizācijai saņemt finansiālu atbalstu savu nekomerciālo  ideju realizācijai. Iniciatīva LabieDarbi.lv ir unikāla tieši ar to, ka tas ir publisks projektu konkurss, kurā iespēja piedalīties un līdzdarboties ir dota ikvienam. Tajā praktiski nav nekādu ierobežojumu.</div>
<div><br />
</div>
<div><strong>Kā Tu vari piedalīties?</strong></div>
<div><br />
</div>
<div>Līdz 24. jūlijam (ieskaitot) aizpildi <strong>projekta pieteikumu</strong> mājaslapas <a href=www.LabieDarbi.lv sadaļā "Iesniedz Projektu". Ja ideja un mērķis ir skaidrs, tad pieteikuma aizpildīšana aizņems pavisam neilgu laiku.
 
No 25. līdz 30. jūlijam notiks projektu izvērtēšana. Katru mēnesi no visiem iesūtītajiem projektiem 15 labākie tiek izvirzīti uz projektu konkursa nākamo kārtu – publisku interneta balsojumu.

Publiskais balsojums sākas ar mēneša 1. datumu un ilgst līdz mēneša pēdējās dienas pulksten 23.59. Savu atbalstu projektiem var sniegt ikviens interesents, balsojot projektu konkursa mājaslapā www.LabieDarbi.lv, kā arī portālos Draugiem.lv un Inbox.lv. Balsojums ir bez maksas, un tieši balsojuma aktivitāte nosaka to, kuri projekti, iekļaujoties ikmēneša finansējuma fondā, saņems atbalstu savas idejas realizācijai.

Vidēji mēnesī finansējumu iespējams saņemt aptuveni 3 projektiem, kā rezultātā 4 gadu pastāvēšanas laikā LabieDarbi.lv ietvaros ar SMScredit.lv atbalstu realizēti jau vairāk nekā 200 iedvesmojošu projektu no visas Latvijas, kopējai ziedojuma summai pārsniedzot EUR 1 000 000!

LabieDarbi.lv finansējumu ieguvušo projektu arhīvs pieejams – Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale un Zemgale.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)