Banner 980x90

VIRŠI-A pēc jaunās koncepcijas uzsācis vairāku degvielas uzpildes staciju modernizāciju

Lielākais pašmāju degvielas tirgotājs AS "VIRŠI-A", turpinot degvielas uzpildes staciju tīkla modernizāciju atbilstoši jaunajai koncepcijai, ir uzsācis trīs degvielas uzpildes staciju (DUS) modernizēšanu.

Atbilstoši jaunajai koncepcijai tiks modernizētas DUS "Valka Lugaži", DUS "Jugla" un DUS "Alūksne". Plānots, ka modernizācijas darbi tiks pabeigti līdz šī gada beigām.

DUS "Valka Lugaži" modernizācijas darbi tiek plānoti gan iekštelpās, gan āra teritorijā. Būvniecības periodā plānots pārbūvēt degvielas uzpildes stacijas ēku, kurā atbilstoši jaunajai koncepcijai tiks iekārtota arī atpūtas zona ar galdiņiem, kur apmeklētāji varēs nesteidzīgi baudīt kafiju.

Plānots, ka nākamgad tiks atjaunots arī aptuveni 5000 m2 liels teritorijas laukuma segums, kā arī tiks veikti DUS iebrauktuves labiekārtošanas darbi un vairāku jaunākās paaudzes degvielas uzpildes sūkņu uzstādīšana. DUS "Jugla" tiek veikti āra teritorijas labiekārtošanas darbi – tajā veikta jaunākās paaudzes degvielas uzpildes sūkņu uzstādīšana, jumta seguma nomaiņa stacijas ēkai, uzsākta jaunas nojumes būvniecība, kā arī bruģa seguma nomaiņa pie degvielas uzpildes sūkņiem.

DUS iekštelpās pēc jaunās koncepcijas jau ir modernizēts sanitārais mezgls un atpūtas zona. Modernizācijas darbi tiek veikti arī DUS "Alūksne". Labiekārtošanas darbi norisinās veikala teritorijā, kur tiek veikts kosmētiskais remonts, kā arī veidota un labiekārtota atpūtas zona.Lielākām klientu ērtībām DUS "Alūksne" šogad jau ir uzstādīti jaunākās paaudzes degvielas sūkņi.

Turpina Jānis Riekstiņš, AS "VIRŠI-A" valdes priekšsēdētājs: "Ieguldot būtiskas investīcijas, mēs turpinām attīstīt mūsu staciju tīklu, šajā periodā veicot trīs staciju modernizāciju. Ir būtiski ne tikai paplašināt DUS tīklu, bet arī modernizēt jau esošās DUS, lai mūsu klientiem sniegtu plašākas iespējas un lielākas ērtības. Tāpat jaunā koncepcija paredz arī telpu un DUS teritorijas pielāgošanu cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, lai uzturēšanās pie mums būtu vēl patīkamāka."

Šogad "VIRŠI-A" ir veicis modernizācijas darbus divās degvielas uzpildes stacijās: šī gada sākumā veikta modernizācija DUS "Smiltene" Vidzemē, savukārt aprīlī tika pabeigti labiekārtošanas darbi DUS "Ugāle" Kurzemē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)