Banner 980x90

8 iemesli, kāpēc pirkt kontaktlēcas interneta veikalā Lensor.eu

Kontaktlēcu iegāde interneta veikalā var šķist riskanta un sarežģīta, tomēr gribam jūs pārliecināt par pretējo. Šobrīd jau liela daļa no mums uzticas interneta aptiekām, ērti un ātri iegādājoties medikamentus, tad kāpēc gan neuzticēties kontaktlēcu interneta veikalam? 

Minēsim vismaz astoņus iemeslus, kāpēc droši, ērti un izdevīgi varat iegādāties sev vajadzīgās kontaktlēcas un citas optikas preces interneta veikalā Lensor.eu.

Ērts e-veikals, kas vienmēr ir atvērts
Kontaktlēcu veikals internetā ir atvērts vienmēr, tas nav atkarīgs no brīvdienām un darba laikiem. Iepirkties Lensor.eu varat jebkurā laikā un no jebkuras vietas pasaulē. Šobrīd, kad daudz vairāk domājam par drošību un plānojam savus pirkumus, iespēja nepieciešamās optikas prece iegādāties attālināti un saņemt ar piegādi jebkurā vietā, ir ļoti nozīmīga.

Ceļvedis "Kā pirkt kontaktlēcas" e-veikalā Lensor.eu
E-veikalā Lensor.eu ir īpaši padomāts par jaunajiem klientiem, kuri līdz šim nav izmantojuši iespēju iegādāties kontaktlēcas internetā. Jaunajiem pircējiem ir sagatavots ceļvedis, kā soli pa solim droši un pareizi veikt pirkumu Lensor.eu. Šajā ceļvedī detalizēti izskaidrots, kādām niansēm jāpievērš uzmanība, lai iegādātos pareizās kontaktlēcas, korekti veiktu maksājumu un izvēlētos piemērotāko pasūtījuma saņemšanas veidu.

Plašs kontaktlēcu klāsts ikviena vajadzībām
Interneta veikala sortiments veidots tā, lai nodrošinātu visu klientu vajadzības, arī specifiskus pasūtījumus. Pieejamas visu veidu kontaktlēcas – vienas dienas, divu nedēļu, mēneša, toriskās un multifokālās kontaktlēcas, kā arī krāsainās kontaktlēcas. Protams, pieejami arī visi vajadzīgie aksesuāri un lēcu kopšanas līdzekļi. Interneta veikalā varat iegādāties ne tikai kontaktlēcas, bet arī citas optikas preces – datorbrilles, saulesbrilles un arī optiskās brilles, kas izgatavotas pēc receptes.

100% oriģinālas lēcas no vadošajiem ražotājiem
Preču kvalitāte vienmēr bijusi Lensor prioritāte. Pircēji var būt pārliecināti, ka iegādājas 100% oriģinālas lēcas, kas pasūtītas no pasaules vadošajiem kontaktlēcu ražotājiem. Kontaktlēcas ir medicīnas prece, tāpēc ir būtiski, ka tās iegādātas no uzticama pārdevēja, kurš nodrošina tikai sertificētu un augstākajiem standartiem atbilstošu preci. Par Lensor.eu šajā ziņā vienmēr varat būt droši!

Vienmēr izdevīgas cenas un labas atlaides
Interneta veikalā Lensor.eu izdevīgas cenas un atlaides nav tikai uz svētkiem vai īpašās reizēs, bet gan katru dienu. Lensor.eu spēj nodrošināt konkurētspējīgas pamatcenas, kas vairumā gadījumu ir zemākas nekā optikas salonos, kur augsto izdevumu dēļ veidojas cenu pieaugums. Katru dienu e-veikalā Lensor.eu arī ir jauni atlaižu piedāvājumi visās produktu grupās, īpaši izdevīgi ir iegādāties komplektus.

Bezmaksas piegāde visā Latvijā
Visi pirkumi vismaz 15 eiro vērtībā Latvijā tiek piegādāti bez maksas. Pirkumus iespējams saņemt sev ērtākajā veidā:
• Lensor birojā;
• kādā no sadarbības partneru optikas saloniem;
• ar kurjeru;
• pakomātos un piegādes punktos;
• Latvijas Pastā.

Plašas un drošas norēķinu iespējas
Pieaugot dažādiem krāpniecības mēģinājumiem, ir saprotams, ka pircēji uztraucas par savu datu un maksājumu drošību interneta vidē. Šajā ziņā Lensor.eu vienmēr ievēroti visaugstākie drošības standarti, nodrošinot klientiem plašas un pilnībā drošas norēķinu iespējas. Bažām par maksājumu drošību nav jābūt šķērslim, lai iegādātos kontaktlēcas par visizdevīgākajām cenām!

Lielisks pakalpojums – kontaktlēcu abonements
Lensor.eu daudzu gadu darba pieredze ir ļāvusi iepazīt kontaktlēcu lietotāju paradumus un izveidot tādu pakalpojumu, kas atvieglotu viņu ikdienu. Kontaktlēcu abonements ir ērts veids, kā parūpēties, ka īstajā dienā būs jauns lēcu pāris. Atliek vienu reizi noformēt abonementu, izvēlēties, cik bieži un kādas lēcas saņemt. Tiek izveidots automātiskais maksājums. Tālāk vairs nav ne par ko jāsatraucas. Šo pakalpojumu īpaši novērtē aizmāršīgie, steidzīgie un aizņemtie!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)