Banner 980x90

Veikalu īpašniece "Lubānas patērētāju biedrība" šogad plāno palielināt apgrozījumu

Madona24.lv
Madona24.lv
Tirdzniecības centra, veikalu un ēdnīcu īpašniece SIA "Lubānas patērētāju biedrība" šogad plāno audzēt apgrozījumu, norādīts uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā.

"Firmas.lv" dati liecina, ka pagājušajā gadā uzņēmuma apgrozījums ir krities par 1%, sasniedzot 1 937 537 eiro, bet iepriekšējā gadā tas bija 1 961 223 eiro.

Šogad uzņēmums plāno palielināt arī peļņu, kas 2015.gadā bija septiņreiz mazāka nekā 2014.gadā, sasniedzot attiecīgi 4607 eiro un 32 306 eiro.

Mērķus Lubānas patērētāju biedrība plāno sasniegt, piesaistot jaunus klientus.

SIA apsaimnieko tirdzniecības un sabiedriskās ēdināšanas vietas Lubānas un Madonas novados.

57,45% uzņēmuma daļu pieder Jānim Kuncim, pārējās daļas - vēl 11 personām.

SIA "Lubānas patērētāju biedrība" pieder meitasuzņēmums SIA "Wolfa nami", kas pērn saimniecisko darbību nav veicis. Uzņēmums nodarbojas ar restorānu un mobilo ēdināšanas vietu pakalpojumu sniegšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)