Banner 980x90

Ugunsdzēsēji palīdz no Lubānas mitrāja izkļūt diviem sirmgalvjiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ugunsdzēsēji otrdien, 5.jūlijā palīdzējuši no Lubānas mitrāja izkļūt diviem sirmgalvjiem, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

VUGD saņēma izsaukumu uz Lubānas novada Indrānu pagastu, kur cilvēki bija apmaldījušies Lubānas mitrājā. Apmēram 77 gadus vecs vīrietis un 75 gadus veca sieviete pirmdien agri no rīta devās uz slimnīcu Madonā. Braucot uz slimnīcu, sirmgalvji nogriezās nepareizā ceļā un iebrauca 25 kilometrus mitrājā, kur automašīna iestiga mitrajā zemē.

Ņemot vērā to, ka cilvēki saviem spēkiem nespēja izkļūt no purvainās vietas, viņi pārnakšņoja automašīnā un otrdienas rītā zvanīja glābējiem, lai palīdz atrast izeju un izkļūt no iestigušās mašīnas. Izmantojot motorzāģus, lai atbrīvotu ceļu no krūmiem, ugunsdzēsēji glābēji nokļuva pie sirmgalvjiem, nogādāja sievieti līdz mediķiem un palīdzēja vīrietim atbrīvot iestigušo automašīnu.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)