Banner 980x90

TOP 5 romantiskākie kāzu ceļojumi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kāzas ir viens no skaistākajiem, gaidītākajiem un nozīmīgākajiem dzīves notikumiem, kuru daudzi pāri papildina ar saldo ēdienu – kāzu ceļojumu. Kāzu ceļojums jaunlaulātajiem ir pirmais lielais kopīgais piedzīvojums un salds ievads medusmēnesim. Kāzu ceļojumi var būt tuvāki vai tālāki, eksotiskāki un ekstrēmāki, kā arī pavisam rimti vai kultūras piesātināti – viss atkarīgs no pāra rakstura, vēlmēm un iespējām. Neatkarīgi no izvēlētā atpūtas veida visi kāzu ceļojumi ir romantikas pavadīti. Kuri ir romantiskākie kāzu ceļojumu galamērķi?

Seišalu salas – divatā uz vientuļas salas
Par vienu no populārākajiem ceļojuma galamērķiem dēvē Seišalu salas, ne velti šeit savu kāzu ceļojuma 2011. gadā izvēlējās pavadīt Kembridžas hercogs princis Viljams ar sievu Keitu Midltoni. Arhipelāgs sastāv no 115 granīta un koraļļu salām, no kurām tikai 33 ir apdzīvotas, līdz ar to Jums ir reāla iespēja vārda tiešā nozīmē divatā atrasties uz vientuļas salas un baudīt romantiku.

Tirkīzzilas pludmales eksotiskās salās
Atlaisties šūpuļtīklā palmas pavēnī un ar iecienītākā kokteiļa glāzi rokās priecēt savas acis, raugoties tirkīzzilā ūdens viļņos. Izklausās pēc Jūsu ideālā mīlestības ceļojuma? Tad Jums kāzu ceļojumam piemērotākā būs kāda no eksotiskajām salām, piemēram, Karību, Maldivu, Kanāriju vai Bali sala, kur varēsit baudīt pastkartīšu attēlu cienīgu atpūtu.

Tālo Austrumu romantika
Mežonīgi un neierasti dabas skati, nesteidzīgs dzīves ritms, Austrumu kultūra, filozofija un, protams, par smaidīgāko planētas zemi atzītā Taizeme – tas viss ir baudāms Tālo Austrumu zemēs. Iespaidiem bagāti, romantiski kāzu ceļojumi ar iespēju atklāt jaunas atziņas un garīgas vērtības, uzsākot laulības dzīvi – tā ir Šrilanka, Malaizija, Filipīnas vai Indonēzija.

Karstasinīgas dejas un antīki kabrioleti – Kuba
Kuba ir noslēpumaina un pretrunīga zeme, kur vienmēr valdījis revolucionārs gars. Tieši tādēļ tā daudzus vilina! Medusmēnesis Kubā, kas ieskauts cigāru tabakas dūmu, izcilu ruma mohito kokteiļu karuselī un ko pavada ugunīgas rumbas un salsas deju ritmi. Vai šis nav izcils iemesls aizmirsties un ļauties mīlestības valdzinājumam?

Mierīgā un paredzamā romantika Eiropas pilsētās
Ja Jums kārojas mierīgāki un tuvāki kāzu ceļojumi, Eiropas pilsētas piedāvā plašas iespējas baudīt romantiku un svinēt mīlestību. Parīze, Roma, Venēcija, Florence, Barselona, Vīne, Londona, Budapešta – ideāla iespēja smelties pilnas saujas romantikas vien neilga lidojuma attālumā.

Kāzu portāls Ligavam.lv, kur pieejams plašs un noderīgs informācijas klāsts visiem, kas plāno precēties, ir apkopojis ekspertu ieteikumus un idejas kāzu ceļojumiem. Smelieties iedvesmu un uzdāviniet sev neaizmirstamu kāzu ceļojumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)