Banner 980x90

Smeceres sila mototrasē notiks "Retro motokross 2016"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 21.maijā plkst.12.00 Smeceres sila mototrasē notiks "Retro motokross 2016", pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

Sacensību seriāla mērķis ir radīt iespēju saglabāt un attīstīt vēsturisko "Retro motociklu", "Zelta Mopēds" kustību un tehnikas jaunradi, kā arī iesaistīt motosportā iesācējus un uzturēt motokrosa tradīcijas. Tāpat radīt jauniešos interesi par lietderīgu brīvā laika pavadīšanas iespējām un attīstīt un uzlabot savu sportisko formu.

"Retro motokross" kā sacensību seriāls tika izveidots 2010.gadā. Šogad svinam 7.gada dienu. Ik gadu mēs organizējam 6.Retro motokrosa posmus dažādās Latvijas pilsētās, lai piesaistītu aizvien jaunus sportistus. Katrā posmā piedalās virs 200 dalībniekiem dažādās moto klasēs. Tai skaitā arī Lietuvas un iespējams arī Igaunijas labākie sportisti, atklāj pasākuma organizatori.

Pasākumā piedalīsies arī mūsdienu motocikli, bet galvenais uzsvars būs uz Retro- 30 un 40 gadus veciem motocikliem, "odziņa" ir blakusvāģu klases braucieni.

Ikviens sportists var pieteikties sacensību dienā, ja viņam ir ārsta atļauja (atļauts nodarboties ar motokrosu) un Motokrosa apdrošināšanas polise.

Sacensību norisi komentēs leģendārais Latvijas motokrosa komentētājs Ēriks Fogelis, plašāk pazīstams ar iesauku Fodža.

Ieejas maksa uz pasākumu 5 eiro. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)