Banner 980x90

Skandālā par radu nodarbināšanu paša vadītājā skolā iesaistītais Rakstiņš par darbu domē pērn nopelnījis 20 212 eiro

Valmiera, 31.maijs, LETA. Madonas novada domes deputāts, pilsētas 2.vidusskolas direktors Valentīns Rakstiņš (NSL) pērn par darbu pašvaldībā nopelnījis 20 212 eiro, kas ir par 149 eiro vairāk kā 2015.gadā, liecina Rakstiņa amatpersonas deklarācija.

Savā amatpersonas deklarācijā Rakstiņš gan nav norādījis, cik ir nopelnījis tieši par Madonas 2.vidusskolas direktora darbu izpildi.

Rakstiņam pieder 2006.gada izlaiduma vieglais auto "Volvo XC90" un nekustamais īpašums Madonā, kā arī akcijas uzņēmumos AS "Latvijas Balzāms" un AS "Ventspils Nafta" attiecīgi 76 un 51 eiro vērtībā.

Savukārt Rakstiņa sievas Sņežanas Rakstiņas, kura ir direktora vietniece Madonas 2.vidusskolā, deklarācijā teikts, ka 2016.gadā viņa nopelnījusi 20 338 eiro, kas par 2170 eiro mazāk nekā 2015.gadā.

Uz Sņežanas Rakstiņas vārda ir arī pa dzīvoklim Rīgā un Madonā. Viņas parādsaistības sasniedz 24 000 eiro.

Pārējo Rakstiņu ģimenes locekļu, Rakstiņa sievas mātes, māsas un viņas dēla, kā arī pašu Rakstiņu pāra dēla, kuri ir nodarbināti Madonas 2.vidusskolā, deklarācijas nav pieejamas.

LETA jau ziņoja, ka 16.martā TV3 raidījums "Bez Tabu" atklāja, ka Madonas 2.vidusskolas direktors savas vietnieces amatā iecēlis sievu, kā arī pieņēmis darbā sievas māti un māsu, kā arī savu dēlu un sievas māsas dēlu. Tāpat raidījums vēstīja, ka par spīti nelielajam skolēnu skaitam Madonas 2.vidusskolā Rakstiņu ģimene saņem lielāku algu kā citu skolu vadītāji, privātiem mērķiem izmanto skolas telpās esošās saunas un atlaiduši no darba sev netīkamus skolotājus.

Madonas novada domes priekšsēdētājs Andrejs Ceļapīters (V) iepriekš aģentūrai LETA sacīja, ka Rakstiņam, kad viņš atgriezīsies no darba nespējas, tiks izteikts rājiens par pieļautajiem pārkāpumiem Madonas 2.vidusskolā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)