Banner 980x90

Sākti remontdarbi autoceļa Rīga-Ērgļi posmā pie Taurupes

Rīga, 20.maijs, LETA. Sākti remontdarbi uz autoceļa Rīga-Ērgļi (P4) posmā no Taurupes līdz krustojumam ar autoceļu Kliģene-Vecogre (V312) 9,94 kilometru garumā, aģentūru LETA informēja AS "Latvijas valsts ceļi" Komunikācijas daļā.

Šajā autoceļa posmā tiks veikts bedrīšu remonts un virsmas apstrāde, kā arī atjaunoti horizontālie ceļa apzīmējumi.

"Latvijas valsts ceļu" pārstāvji atzīmēja, ka, veicot virsmas apstrādi, uz asfalta tiek izlieta bitumena emulsija un secīgi izbērtas sīkšķembiņas, kas tiek pieveltņotas. Uzreiz pēc virsmas apstrādes ir liels lidojošu šķembiņu risks, tādēļ noteiktā ātruma ierobežojuma ievērošana ir pašu autovadītāju interesēs. Ja virsmas apstrādei paredzētā ceļa virsma nav gluda vai ir jūtamas rises, vispirms tiek labots ceļa profils - virsējo slāni frēzē, tiek izlīdzināti iesēdumi un laboti citi seguma defekti.

Attiecīgā autoceļa posmā darbus veic ceļu būves firma SIA "Binders", bet līguma summa ir 338 000 eiro. Darbus plānots pabeigt 18.jūlijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)