Banner 980x90

Saistībā ar remontdarbiem uz laiku būs slēgta autobusa pieturvieta Cesvainē

Rīga, 3.dec., LETA. Saistībā ar remontdarbiem no otrdienas, 4.decembra, līdz 17.decembrim būs slēgta autobusu pieturvieta "Cesvaine", kas atrodas Cesvainē, Pils ielā 5, bet pagaidu pieturvieta atradīsies Rīgas ielā 7, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā.

Attiecīgajā laika posmā satiksme abos virzienos tiks organizēta pa Brīvības un Veidenbauma ielu.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu. Direkcija atgādina, ka sabiedriskā transporta reisu skaitu un laikus nosaka pasažieru plūsma, savukārt statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits. Par konstatētiem biļešu tirdzniecības pārkāpumiem Autotransporta direkcija aicina pasažierus ziņot kontrolieriem jebkurā diennakts laikā, sūtot īsziņu vai zvanot pa tālruni 27776621.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)