Banner 980x90

Šadurskis viesosies Cesvainē

Rīga, 16.dec., LETA. Šodien izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis (V) dosies reģionālajā vizītē uz Cesvaini, lai ar novada domes vadību un izglītības speciālistiem pārrunātu aktuālos jautājumus izglītības jomā, kā arī iepazītos ar novada izglītības attīstības plāniem.

Kā aģentūru LETA informēja Izglītības un zinātnes ministrijā, Šadurskis tiksies ar novada domes priekšsēdētāju Vilni Špatu, Cesvaines novada pedagogiem, vidusskolas skolēnu vecāku padomes un skolēnu pašpārvaldes pārstāvjiem, lai pārrunātu aktuālos jautājumus, kas saistīti ar pārmaiņu procesiem Latvijas izglītības sistēmā un mērķi sniegt mūsdienīgas un kvalitatīvas izglītības iespējas ikvienam skolēnam.

Tikšanās laikā ministrs informēs arī par aktuālām un plašākai diskusijai pieteiktām tēmām, kas saistītas ar jauno kompetencēs balstītā mācība satura reformu, kuru plānots pakāpeniski ieviest no 2018./2019.mācību gada.

Vizītes laikā Cesvainē ministram būs iespējas pārrunāt aktuālos pārmaiņu jautājumus gan ar pedagogiem, gan skolēniem un viņu vecākiem, lai nepastarpinātu saņemtu atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

Ministra vizīte Cesvainē plānota no plkst.14.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)