Banner 980x90

"Benu Aptieka" atbalsta Cesvaines vidusskolu

Lai gan pamatskolas un vidusskolas absolventi vēl tikai gatavojas skolas noslēgumam, pašvaldības un skolas jau plāno nākamo mācību gadu. Atsaucoties uz Cesvaines vidusskolas aicinājumu, "Benu Aptieka Latvija" sniegs finansiālu atbalstu jaunu skolas formu iegādei 2016./2017. mācību gadam.

Par nepieciešamību ieviest skolas formas Cesvaines vidusskola lēma pagājušā mācību gada noslēgumā, kad tās uzreiz tika arī ieviestas 1.klasei. Formā ietilpst zaļas krāsas vestes, kas izšūtas ar skolas ģērboni. Tā kā pašvaldība jau finansē skolas mācību līdzekļu iegādi, kā arī autobusus, formām finansējumu tiek lūgts daļēji segt vecākiem, bet pēc atlikušās daļas skola vēršas pie vietējiem uzņēmējiem. Atbalstot Cesvaines vidusskolu, iegādājoties skolēnu formas, jūnijā ziedojumu veiks arī "Benu Aptieka". "Nēsājot formu, skolēns kļūst disciplinētāks un sajūt spēcīgāku piederību skolai. Tāpat samazinās arī sociālie riski," domās dalās Cesvaines vidusskolas direktors Didzis Baunis. "Atkarībā no izmēra viena veste maksā 23 līdz 26 eiro.

Pirmās klases vestēm nepieciešami aptuveni 200 eiro, līdzfinansējums vajadzīgs arī 2.-4.klasei. Ja līdzekļi paliks pāri, glabāsim tos nākamajam gadam." "Esam gandarīti, ka varam sniegt atbalstu Cesvaines vidusskolai, palīdzot iegādāties formas mazajiem pirmklasniekiem, kuri skolas gaitas uzsāks rudenī. Varam tikai piekrist, ka bērni ir mūsu nākotne, tāpēc jau ilgus gadus sniedzam atbalstu, piemēram, Latvijas SOS bērnu ciematu asociācijai, ziedojot gan veselības pasākumiem, gan neformālajai izglītībai un sadzīves uzlabošanai. Tāpat regulāri atbalstām arī bērniem un ģimenēm draudzīgus sporta pasākumus," stāsta "Benu Aptieka" mārketinga daļas vadītāja Kristīne Rozniece.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)