Banner 980x90

Par Lubānas novada mēru vienbalsīgi ievēl Salenieku

Daugavpils, 15.jūn., LETA. Pašvaldību vēlēšanās Lubānas novadā uzvarējušā saraksta "Mūsu mājas rītdienai" līderis, līdzšinējais domes priekšsēdētājs Tālis Salenieks šodien jaunā sasaukuma pirmajā domes sēdē vienbalsīgi ievēlēts par Lubānas novada pašvaldības vadītāju.

Arī par vicemēru vienbalsīgi ievēlēta līdzšinējā domes priekšsēdētāja vietniece Iveta Peilāne.

Kā liecina Centrālās vēlēšanu komisijas dati, "Mūsu mājas rītdienai" ieguvusi 79,96% balsu un septiņus deputātu mandātus, bet "Kopā varam vairāk" - 18,07% un divus mandātus. 2013.gada vēlēšanās "Mūsu mājas rītdienai" ieguva 87,44% vēlētāju atbalstu.

Kopā Lubānas novadā balss tiesības ir 2081 iedzīvotājam no kuriem šajās vēlēšanās piedalījās 1014, tādējādi novada vēlētāju aktivitāte ir bijusi 48,86%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)