Banner 980x90

Madonas vīriešu volejbola komanda pārliecinoši uzsāk jauno sezonu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ar divām uzvarām Latvijas Nacionālās līgas 2.divīzijas čempionāta volejbolā vīriešu komandām jauno sezonu uzsākusi vīriešu volejbola komanda "Madona", pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja komandas treneris Guntis Lazda.

Sezonas atklāšanas spēlē Madonas sporta centrā ar rezultātu 3:0 ( 25:21; 25:17;25:15) tika uzvarēti Jēkabpils Juniori. Pirms spēles skanēja Latvijas valsts himna, jaunās sezonas svētku uzrunā volejbolistus un komandu līdzjutējus sveica Madonas novada sporta darba organizators Māris Gailums.

Čempionāta otro spēli mūsu komanda aizvadīja Jūrmalā, kur tikās ar "V/K Jūrmala" komandu, kura pirmo sezonu spēlē Nacionālās Līgas 2.divīzijā. Šajā spēlē Madonas komandā labākais spēlētājs bija Edmunds Malta, kurš veiksmīgi darbojās spēlē pie tīkla, rezultatīvi servēja Adris Seržāns un Gatis Līcītis, rezultātā pārliecinoša Madonas komandas uzvara ar rezultātu 3:0(25:16;25:14;25:21).

Pēc divām spēlēm Madonas komanda ir ieguvusi sešus punktus un turnīra tabulā atrodas 1.vietā. Otrajā vietā ar sešiem punktiem, bet sliktāku uzvarēto un zaudēto setu attiecību "V/K Valka", trešajā ar pieciem punktiem "V/K Balvi". 2.Lai noturētu čempionāta līderu pozīcijas, Madonas komandai nāksies krietni uzlabot savu sniegumu, jo 18 oktobrī plkst.15.00  Madonas sporta centrā mūsu komandas pretinieks būs RVS/Pērkons komanda no Rīgas, kura pagājušajā čempionātā izcīnīja augsto ceturto vietu. Šī spēle solās būt interesanta ar izmaiņām mūsu komandas taktikā, jo spēlē nepiedalīsies komandas "libero" spēlētāji, tulkojumā brīvie aizsardzības spēlētāji, Dzintars Šķēls un Raitis Zukuls.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)