Banner 980x90

Madonas novadā no veikala nozagts alkohols 119 eiro vērtībā

Rīga, 18.dec., LETA. Vakar no rīta Madonas novada Dzelzavas pagastā, izsitot loga rūti, garnadži iekļuvuši veikalā un nozaguši no tā alkoholu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

No veikala nozagtas septiņas alkohola pudeles, radot 119 eiro materiālos zaudējumus.

Aizdomās par minēto noziegumu aizturētas divas personas. Sākts kriminālprocess.

Savukārt Priekuļu novada Liepas pagastā konstatēts, ka no neaizslēgta dzīvokļa pazudis dators "Dell", monitors "Samsung" un mobilais telefons. Apstākļus un materiālos zaudējumus policija noskaidro.

Tikmēr Gulbenes novada Litenes pagastā vakar, atlaužot durvis, iekļūts īpašumā, kur nozagti 90 eiro un sadzīves priekšmeti. Policija skaidro lietas apstākļus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)