Banner 980x90

Madonas novadā ievērojami pieaugs maksa par ūdenssaimniecības pakalpojumiem

Rīga, 17.dec., LETA. Plānots, ka no nākamā gada jūlija Madonas novada pagastos pieaugs maksa par ūdenssaimniecības pakalpojumiem, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniegtais AS "Madonas ūdens" sagatavotais ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifa projekts paredz izmaiņas Madonas pilsētā, Lazdonas, Ļaudonas, Dzelzavas, Sarkaņu, Liezēres, Ošupes, Praulienas, Barkavas un Aronas pagastos.

Maksa par ūdensapgādi Madonas novadā būs vienāda - 1,18 eiro, savukārt par kanalizāciju būs jāmaksā 1,48 eiro.

Atbilstoši piedāvātajam tarifam, Madonā, Lazdonas pagastā, daļā Praulienas pagasta, Sarkaņu pagastā, Liezēres pagastā un Ošupes pagastā maksa par ūdensapgādi samazināsies par 1,67%, bet maksa par kanalizāciju paliks nemainīga.

Savukārt maksa par ūdensapgādi ievērojami pieaugs Praulienas pagastā - no pašreizējiem 0,43 eiro līdz 1,18 eiro, bet par kanalizāciju līdzšinējo 0,36 eiro vietā būs jāmaksā 1,48 eiro.

Ļaudonas pagastā tarifs ūdensapgādei palielināsies par 124,14%, bet kanalizācijai par 251,40%, savukārt Aronas pagastā tarifs ūdensapgādei palielināsies par 38,82% no 0,85 eiro līdz 1,18 eiro, bet kanalizācijai palielināsies par 12,98% - no 1,31 eiro līdz 1,48 eiro.

Barkavas pagastā tarifs ūdensapgādei pieaugs par 37,21%, kanalizācijai - par 5,71%, bet Dzelzavas pagastā tarifs ūdensapgādei pieaugs par 33,79% un kanalizācijai - par 48,59%.

Tarifa izmaiņas ir saistītas ar darbības zonas paplašināšanos.

Iepazīties ar tarifa projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu tarifa projektu var "Madonas ūdens" birojā, kā arī priekšlikumus un ieteikumus var iesniegt rakstveidā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)