Banner 980x90

Madonas novada domes priekšsēdētājs Ceļapīters vairās komentēt savas izredzes palikt amatā

Valmiera, 6.jūn., LETA. Līdzšinējais Madonas novada domes priekšsēdētājs Andrejs Ceļapīters (Vienotība) vairījās komentēt savas izredzes amatā noturēties uz vēl vienu termiņu, atrunājoties, ka negrib "kaut kādas šķietamības paust" iekams ievēlēties deputāti nav nobalsojuši par jaunā priekšsēdētāja iecelšanu.

Jau vēstīts, ka "Zaļo un Zemnieku savienības" (ZZS) deputāts Agris Lungevičs pieļāva, ka partija varētu pārņemt vadības grožus Madonas novadā.

Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) dati liecina, ka Madonas novadā amatu būs saglabājuši deviņi no 17 līdzšinējiem deputātiem.

LETA jau vēstīja, ka Madonas novadā ZZS, kuras saraksta pirmais numurs ir pašreizējais domes priekšsēdētāja vietnieks Agris Lungevičs, ieguva 31,71% balsu, savukārt "Vienotība", kuras lokomotīve bija pašreizējais mērs Andrejs Ceļapīters, ieguva 22% balsu.

Tāpat pašvaldības domē iekļuvusi "No sirds Latvijai" ar 9,63% balsu, "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK ar 9,21%, "Politiskā partija izaugsme" ar 8,48%, "Vidzemes partija" ar 7,86% un "Vienoti Latvijai" ar 6,54% balsu.

Savukārt 5% robežu nav pārvarējusi Latvijas Reģionu apvienība, iegūstot 3,01% balsu.

Pašvaldībā kopumā nobalsoja 9416 cilvēki jeb 47,53% no balsstiesīgo skaita, bet derīgas vēlēšanu zīmes bija 9253.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)