Banner 980x90

Madonas novada domē pārvēl skandālā par radinieku nodarbināšanu paša vadītajā Madonas 2.vidusskolā iesaistīto Rakstiņu

Valmiera, 9.jūn., LETA. Uz vēl vienu termiņu Madonas novada domē ievēlēts skandālā par radinieku nodarbināšanu paša vadītāja Madonas 2.vidusskolā iesaistītais Valentīns Rakstiņš (NSL), liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) informācija.

Kādas būs Rakstiņa prioritātes nākamajos četros gados aģentūrai LETA neizdevās noskaidrot, jo Rakstiņš nebija sazvanāms.

Jau vēstīts, ka Madonas novada dome lēmusi pašvaldības izpilddirektoram Ārim Vilšķērstam ieteikt izteikt Rakstiņam rājienu par uzvedību TV3 raidījuma "Bez Tabu" laikā.

Pašvaldības izmeklēšana par Rakstiņa pārkāpumiem viņa vadītajā Madonas 2.vidusskolā ir ieilgusi Rakstiņa darba nespējas dēļ.

Kā ziņots, 16.martā TV3 raidījums "Bez Tabu" ziņoja, ka Madonas 2.vidusskolas direktors savas vietnieces amatā iecēlis sievu, kā arī pieņēmis darbā sievas māti un māsu, kā arī savu dēlu un sievas māsas dēlu. Tāpat raidījums vēstīja, ka par spīti nelielajam skolēnu skaitam Madonas 2.vidusskolā Rakstiņu ģimene saņem lielāku algu kā citu skolu vadītāji, privātiem mērķiem izmanto skolas telpās esošās saunas un atlaiduši no darba sev netīkamus skolotājus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)