Banner 980x90

Madonā un uz nākamo termiņu no "Vienotības" saraksta kandidē Ceļapīters

Valmiera, 21.apr., LETA. Madonā "Vienotības" saraksta līderis ir pašreizējais domes priekšsēdētājs Andrejs Ceļapīters, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas informācija.

Aiz viņa domes deputātes Daiga Maderniece un Vanda Maderniece.

Tāpat uz vēl vienu termiņu pretendē veterinārārsts Kaspars Undrass. Kopā "Vienotības" sarakstā ir 20 deputāta amata kandidāti.

2013.gada pašvaldību vēlēšanās tai izdevās iegūt sešas vietas domē.

Uz atkārtotu termiņu no "Politiskā partija Izaugsme" saraksta kandidē arī Artūrs Čačka, kurš vienīgajam izdevās tikt ievēlētam pēdējās pašvaldību vēlēšanās. Aiz viņa ir kardiologs Andris Skride un SIA "Madonas siltums" inženieris Andris Trečaks.

Pirmo reizi Madonā ar savu sarakstu piedalās "Latvijas Reģionu apvienība" (LRA). Sarakstā pirmais numurs ir SIA "OJC" valdes loceklis Ojārs Krūmiņš, aiz viņa – individuālais komersants Andis Apsītis un SIA "Madonas jumti" valdes loceklis Raivo Strazdiņš.

"Vienotība" plāno pieprasīt Satiksme ministrijai asfaltēt ceļu uz Gaiziņkalnu, kā arī noklāt ar asfaltu Madonas grantētās ielas, remontēt tiltu Kalsnavā un rekonstruēt Madonas estrādi.

"Politiskā partija Izaugsme" vēlas uz Latvijas simto jubileju Madonā uzstādīt gaiļa skulptūru un ierīkot slidošanas laukumu, kā arī iestājas par kvalitatīvu, taču lētu komunālo pakalpojumu piedāvāšanu novada iedzīvotājiem.

Savukārt LRA savas ieceres saista ar uzņēmējdarbības, tūrisma, vietējo ģimene un veselīga dzīves veida atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)