Banner 980x90

Madonā protestē pret ieceri apvienot 1. un 2.vidusskolu

Pirmdien, 1. jūnijā, Madonas 2.vidusskolas kolektīvs piedalījās piketā pret ieceri no 2017.mācību gada apvienot 1. un 2.vidusskolu, pilētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja pašvaldībā.

Pasākuma laikā priekšsēdētājs A.Ceļapīters aicināja klātesošos sarunu turpināt kultūras namā, kur netraucētu pilsētas skaņas un būtu atbilstoša atmosfēra diskusijai. Taču tikšanos neviens no klātesošajiem neapmeklēja.

Madona24.lv jau vēstīja, ka Madonas pilsētas 2.vidusskolas direktors Valentīns Rakstiņš stingri iebilst pret skolas reorganizāciju un sola vērsties pie tiesībsarga.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)