Banner 980x90

Madonā norisināsies uzņēmējdarbības izstāde

Sestdien, 14.decembrī, Madonas daudzfunkcionālajā sporta centrā norisināsies starptautiska uzņēmējdarbības izstāde – pārdošana, kurā piedalīsies teju simts uzņēmumu, amatnieku, mājražotāju, mazu un lielu pārdevēju, kas prezentēs pašu radīto preci, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

Izstādes darba laiks no plkst.10.00 līdz plkst.17.00, ieeja bez maksas.

Kopā sabraucot tik lielam pulkam dalībnieku, izstādē varēs gūt daudzpusīgu priekšstatu par to, kādas ir uzņēmējdarbības attīstības tendences ne tikai Madonas novadā, bet daudz plašākā reģionā, aptverot uzņēmējus arī no tuvākiem un tālākiem kaimiņu novadiem Latvijā, kā arī izstādē piedalīsies dalībnieki no Igaunijas un Krievijas.

Līdztekus savstarpējai uzņēmēju pieredzes apmaiņai izstādes apmeklētāji varēs aplūkot un iegādāties visdažādāko produktu un izstrādājumu klāstu. Sākot no rokdarbiem - apsveikuma kartiņām, pirts cepurēm, čībām, somām, tējas micītēm, tējas paliktņiem, sēžampuķēm, brošiņām, rotaslietām, attīstošām rotaļlietām bērniem, dažādiem koka darbiem: koka karotēm, dekoratīviem trauciņiem, praktiskām koka lietām mājai, dabiskām un ekoloģiskām pārtikas precēm – maizes izstrādājumiem, veselīgiem našķiem, dažādu šķirņu mājas vīniem, mājas sieriem, galas un zivju izstrādājumiem, līdz pat rūpniecības precēm – apģērbiem, precēm mājai un saimniecībai, kā arī dažādiem pakalpojumiem.

Uzņēmēji no Krievijas iepazīstinās ar ļoti daudzveidīgu piedāvājumu - gaļas produktiem, keramikas izstrādājumiem, flīzēm, kokmateriāliem un koka izstrādājumiem, biomasas pārstrādes ierīcēm, dāvanu un suvenīru ražošanu no stikla un keramikas, vitrāžu gatavošanu telpu interjeram, mēbelēm mājai un birojam, komerciālo iekārtu ražošanu, stikla izstrādājumu ražošanu pēc individuāla pasūtījuma, metālmākslas darinājumus, kā arī rādīs savas tautas tradīcijas,  tūrisma iespējas.

Savukārt igauņi būs atveduši amatnieku izstrādājumus, radošās darbnīcas, pašgatavotas citrusaugu un dārzeņu konfektes.

Izstādē būs sastopamas un savu darbību prezentēs sabiedriskās un labdarības organziācijas.

Bagātīgais izstādes piedāvājumu klāsts apmierinās ne tikai ikviena pircēja gaumi un palīdzēs piepildīt Ziemassvētku vecīša maisu, bet arī ļaus gūt jaunas idejas un informāciju par pieejamiem produktiem un pakalpojumiem.

Uzņēmējdarbības izstāde Madonā notiek pēc piecu gadu pārtraukuma, un ir pirmais nozīmīgākais uzņēmējdarbības pasākums pēckrīzes periodā.

Šī izstāde tapusi, pateicoties starpvalstu projektam "Igaunijas – Latvijas – Krievijas Pārrobežu sadarbības programma Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta ietvaros 2007 – 2013", kas finansiāli atbalsta kopīgus pārrobežu attīstības pasākumus, lai uzlabotu reģiona konkurētspēju, izmantojot tā potenciālu un izdevīgo atrašanās vietu krustcelēs starp ES un Krievijas Federāciju. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)