Banner 980x90

Madonā norisināsies "Kārums kauss" mini basketbolā

Foto: madona.lv
Foto: madona.lv
Pirmdien, 26.oktobrī, Madonas pilsētas sporta centrā notiks "Kārums kauss" izcīņas 1.posma sacensības pašiem jaunākajiem basketbolistiem U-10 (2006.g.dz.un jaunāki) vecuma grupā, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja treneris Agnis Beķeris.

Jaunie censoņi sacentīsies basketbola elementu stafetēs un mēģinās parādīt mini basketbolā iemācītos spēles elementus. Ja arī neizcīnām uzvaras- mēģinām gūt aizraujošu pirmo sacensību pieredzi.

Kārums kauss ir pirmās oficiālās sacensības jaunajiem basketbolistiem, kas šosezon pulcēs vairāk nekā 100 komandas ar apmēram pusotru tūkstoti mazo spēlētāju. Balvas tiks ikvienam mazajam basketbolistam, neatkarīgi no sportiskajiem rezultātiem.

Latvijā U-10 vecuma grupā startēs 40 zēnu komandas-tajā skaitā trīs Madonas BJSS komandas - I.Tetera trenētā Madonas BJSS/Ērgļi, A.Beķera Madona 2006. un Madona 2007.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)