Banner 980x90

Madonā no ZZS un "Vienoti Latvijai!" sarakstiem atkārtoti kandidēs vairāki domes deputāti

Valmiera, 20.apr., LETA. Madonas novadā no partiju "Zaļo un Zemnieku savienība" (ZZS) un "Vienoti Latvijai!" sarakstiem kandidē jau vairāki esošie deputāti, kā arī partijas "Vienoti Latvijai!" saraksta līderis Ivars Miķelsons, kurš vienīgais no tās pašas partijas saraksta tikai ievēlēts 2013.gada pašvaldību vēlēšanās, taču drīz vien nolika mandātu, lai saglabātu amatu Bērzaunes pagasta pārvaldē.

Aiz Miķelsona "Vienoti Latvijai!" sarakstā startē SIA "Dāmirevas dolomīts" valdes loceklis Valdis Broks un zemnieku saimniecības "Ilziņkalni" īpašniece Rudīte Petrovica - Zariņa.

Savukārt ZZS rindām pievienojies Madonas novada domes deputāts un Madonas slimnīcas valdes priekšsēdētājs Bruno Kokars, kurš 2013.gadā tika ievēlēts no "Vienotības" saraksta.

ZZS saraksta līderis gan ir pašreizējais pašvaldības priekšsēdētāja vietnieks Agris Lungevičs. Aiz viņa ir domes deputāte Valda Kļaviņa un Barkavas pagasta pārvaldes sporta darba organizators Aleksandrs Šrubs. No šī saraksta atkārtot kandidē arī tādi domes deputāti kā Modris Zomerovskis, Rihards Saulītis, un Agris Sārs.

ZZS apņēmusies rūpēties par ceļu sakārtošanu un norāžu izvietošanu uz viensētām novadā, kā arī ieviest pašvaldībā zaļā iepirkuma principu, dodot priekšroku vietējiem uzņēmējiem un rūpēties par klaiņojošo dzīvnieku kontroli.

Savukārt "Vienoti Latvijai!" iestājas par caurspīdīgāku un lētāku novada administrāciju. Tāpat tās mērķis ir strādāt pie baseina un ledus halles izveides Madonā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)