Banner 980x90

Madonā autovadītājs uz gājēju pārejas notriec sievieti

Rīga, 6.dec., LETA. Vakar Madonā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā uz gājēju pārejas cietusi sieviete, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Madonā automašīnas "Audi" vadītājs uzbrauca virsū sievietei, kura tobrīd šķērsoja ielu pa gājēju pāreju. Cietusī sieviete nogādāta slimnīcā, bet policija skaidro notikušā apstākļus.

Savukārt Gulbenē, Oskara Kalpaka un Ābeļu ielas krustojumā notikusi sadursme starp automašīnu "VW Passat" un "BMW", kurā cieta "VW Passat" vadītājs, kuram sniegta medicīniskā palīdzība. Policija izmeklē notikušo.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēti 18 ceļu satiksmes negadījumi, kuros ir divi cietušie. Noformēti 69 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem 28 bija par atļautā ātruma pārsniegšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)