Banner 980x90

Lubānā pieminēs barikāžu laiku

Trešdien, 20. janvārī, Lubānas novadā notiks 1991.gada barikāžu notikumu atcerei veltīti pasākumi, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informē Lubānas novada pašvaldībā.

 

20.janvāŗi, plkst.18.00 Lubānas tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrā notiks režisora Andreja Verhoustinska dokumentālā filma "Īvāns", ieeja brīva. Plkst.20.15 Skvērā pie Lubānas pilsētas kluba pie ugunskura kopīgās dziesmās notiks 1991.gada barikāžu laika atceres pasākums.

Tāpat pasākumi gaidāmi arī Lubānas vidusskolā - 20.janvārī, Sociālo zinību un vēstures stundās notiks komandu spēle klasē "Latvija", savukārt 27.janvārī gaidāma barikāžu atceres 25.gadadienai veltīta ziemas stafete 1.-12.klasei "Iedegsim izturības, spēka un komandas gara ugunskuru".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)